Είπαμε ότι το χρώμα στο δωμάτιο φτιάχνει την διάθεση. Αλλάζει η ψυχολογία σου και απολαμβάνεις αλλιώς τους χώρους του σπιτιού σου. Ποιος αποκλείει το μπάνιο από την color επέλαση; Κανείς.

Ένα φωτεινό χαρούμενο μπάνιο , σπάει μονοτονίες λευκού ή εκρού και δίνει pop style στην διακόσμηση. Θα βοηθήσεις , πέρα από τους τοίχους που θα βάψεις σε έντονη απόχρωση, να συμπληρώσεις με πετσέτες , μικρά διακοσμητικά που θα ταιριάζουν χρωματικά με το υπόλοιπο σκηνικό.

Συνήθως το πράσινο δίνει έντονο φως κι αναδεικνύει μικρούς ή μεγάλους χώρους, γι΄αυτό κι οι περισσότεροι το επιλέγουν σαν ιδανική λύση. Οι πιο τολμηροί ανεβάζουν την θερμοκρασία με κόκκινες πινελιές, είτε σε πλακάκια είτε στον τοίχο.

Το προσωπικό γούστο δεν ελέγχεται ούτε και συμβιβάζεται. Οι λάτρεις του vintage θα ψηφίσουν αμέσως pastel παντρέματα κίτρινου και ροζ.

Κι αν δεν είσαι σε mood να βάφεις και να αλλάζεις χρώμα στον τοίχο, δώσε την ανανέωση  μόνο με διακοσμητικά που θα επιλέξεις για νιπτήρα ή παράθυρο μπάνιου. Κρέμασε πολύχρωμες πετσέτες και νιώσε την αλλαγή.

Καλή επιτυχία.