Ρίξε μια ματιά και πάρε μια πρώτη γεύση , αν δεν έχεις ήδη επισκεφθεί τις μεγάλες αλυσίδες ρούχων , που έχουν κιόλας εφοδιαστεί με την φθινοπωρινή παραλαβή σε denim κομμάτια και αποφάσισε ποιο στιλ θα ακολουθήσεις και θα φοράς από τον επόμενο μήνα.

Τα denim παντελόνια του φθινοπώρου έχουν τα πάντα στην παλέτα τους. Εσύ απλά διαλέγεις.

Στενή skinny γραμμή, που γίνεται πιο κολακευτική όταν το σετάρεις με ψηλοτάκουνες γόβες. Προλαβαίνεις ακόμη και το χρώμα στις γόβες.

Τα boyfriend με σκισίματα ή χωρίς και με το γύρισμα στο τέλος για τις φανατικές του στιλ, θα παραμείνουν στο προσκήνιο και θα φορεθούν στιλάτα ακόμη και με τα ογκώδη αθλητικά σου.

Τα μπαλώματα πάνω στο τζιν σου – κομμάτια ραμμένα πάνω στο παντελόνι σου – που σε παραπέμπουν και σε προηγούμενες δεκαετίες , θα πρωταγωνιστήσουν κυρίως σε skinny γραμμή και θα αναδείξουν τα καλλίγραμμα πόδια.

Τα ψηλόμεσα denim στην κλασσική τους απόχρωση με σχετικά οριακό ύψος  στους αστραγάλους για τις πιο ασφαλείς επιλογές και για όσες θέλουν την classy πινελιά στο outfit τους.

Και τέλος δώσε λίγο παραπάνω προσοχή στην funky πρόταση του αγαπημένου σου κομματιού, το οποίο θα σε προκαλέσει να το αγαπήσεις με τις γνωστές χρωματιστές πιτσιλιές σαν πίνακα ζωγραφικής με εικαστικές αναζητήσεις…

Αν σε μπέρδεψα, δεν έχεις να χάσεις τίποτα από το να δοκιμάσεις ποιο ύφος και στιλ σου ταιριάζει περισσότερο κι αυτό να υιοθετήσεις…

Τα καταστήματα ξεκίνησαν να ντύνονται με φθινοπωρινές βιτρίνες.