Μπορείς να δημιουργήσεις  μόνη  σου χρυσά αντικείμενα και έπιπλα χρησιμοποιώντας απλά χρυσό σπρέι.

Το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό και θα σε ενθουσιάσει τόσο πολύ που υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να παρασυρθείς και να αρχίσεις να ψεκάζεις όλο  το σπίτι. Μην το κάνεις….

Φωτιστικά

Διαλέγεις ένα φωτιστικό με μια απλή και λίγο βαρετή βάση και βάψε την χρυσή. Ο χρυσός σε συνδυασμό με το φως της λάμπας θα δημιουργήσει ένα πολύ ζεστό και όμορφο οπτικό εφέ. Το φωτιστικό  θα αναδειχθεί και θα δείχνει πιο ακριβό από ότι είναι.

Πίνακες και κάδρα

Μπορείς να αγοράσεις πολύ οικονομικά πινακάκια με απλό λευκό κάδρο και να τα βάψεις χρυσά. Πρόκειται για ένα από τα αγαπημένα  diy που θα σε βοηθήσει να διακοσμήσεις τους τοίχους χαρίζοντάς τους την πολυτέλεια που τους λείπει.

Βάζα

Σίγουρα το μυαλό σου δεν θα πήγαινε στο να βάψεις το βάζο με χρυσή μπογιά αλλά το είδα και αυτό και μου άρεσε πολύ. Βάψε ένα γυάλινο βάζο χρυσό απλά τοποθετώντας λίγη ταινία στο σημείο μέχρι το οποίο θέλεις να φτάνει η μπογιά έτσι για να μην σου ξεφύγει. Με αυτό το υπέροχο κόλπο δεν θα φαίνονται και οι ακαθαρσίες που δημιουργούν τα λουλούδια όταν μένουν για αρκετές μέρες μέσα στο βάζο.

 

 

πηγή:spirossoulis.com