makaronia-me-kima-kai-giaourti

Μυρωδάτη μακαρονάδα, με λιωμένα κίτρινα τυριά που σπάνε την κλασσική συνταγή και αναδεικνύουν το πιάτο σε gourmet έμπνευση! Έτσι για αλλαγή, δοκίμασε την ψητή εκδοχή και δεν θα το μετανιώσεις!

500 γρ. σπαγγέτι

σάλτσα από κιμά

διάφορα κίτρινα τυριά

Βράζεις σε αλατισμένο νερό τα μακαρόνια σου al dente και τα περιχύνεις με λίγο λάδι , να μην κολλήσουν.

Μοιράζεις σε πήλινα σκεύη.

Ετοιμάζεις την σάλτσα κιμά και απλώνεις 5 -6 κουταλιές σε κάθε πήλινο. Στο τέλος ρίχνεις μπόλικο τριμμένο τυρί από τα κίτρινα που διάλεξες.

Ψήνεις στον αέρα στους 200, μέχρι να λιώσουν τα τυριά κι αποκτήσουν ένα ροδοκόκκινο χρώμα.