meat_pie-575x383

Αν αγαπάς την ζύμη κουρού , αυτή η κιμαδόπιτα θα σε ενθουσιάσει. Μυρωδιές παντρεύονται με την γεύση και το αποτέλεσμα είναι να ζητάς κι άλλο κομμάτι…

500 γρ. κιμά

1/2 κιλό φύλλο κουρού

1 φλ. ελαιόλαδο

2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα

1/2 ματσάκι μαϊντανό

2 κ. σ. πελτέ

2 φλ. κεφαλοτύρι τριμμένο

3 αυγά

50 γρ. βούτυρο λιωμένο

αλάτι – πιπέρι

Τσιγαρίζεις στο λάδι το κρεμμύδι και στην συνέχεια προσθέτεις τον κιμά σου.

Αλατοπιπερώνεις και ρίχνεις και τον μαϊντανό με τον πελτέ ντομάτας. Προσθέτεις  το τυρί και τα αυγά χτυπημένα κι ανακατεύεις καλά.

Βουτυρώνεις ένα ταψί κι απλώνεις το ένα φύλλο κουρού. Ρίχνεις το μείγμα και το απλώνεις να πάει παντού. Σκεπάζεις με το άλλο φύλλο και βουτυρώνεις. Κόβεις σε κομμάτια προσεχτικά, ραντίζεις με λίγο νερό και ψήνεις για 45′ σε μέτρια θερμοκρασία.

Αφήνεις λίγο να κρυώσει και σερβίρεις .