Σίγουρα το έχεις ακούσει  ή το έχεις διαβάσει πολλές φορές. Όλες οι ευεργετικές ιδιότητες του δαφνέλαιου αρχίζουν και τελειώνουν στο τριχωτό της κεφαλής σου. Πάντα αναβλητική σε κάτι τέτοια , όλο λέω να το αγοράσω από το φαρμακείο, κι όλο στην σκέψη μένω. Είναι λέει τόσο θαυματουργό για την τρίχα , την αναδομεί και την θρέφει και η λάμψη που προσφέρει στα μαλλιά είναι ορατή από την πρώτη εφαρμογή.

Μπορείς και μόνη σου να φτιάξεις το έλαιο, αν βάλεις μέσα σε λίγο ελαιόλαδο λίγα κομμένα φύλλα δάφνης και τα αφήσεις για 1 – 2 μέρες σε ένα μικρό μπουκάλι κλεισμένο. Μια φορά στις 10 μέρες απλώνεις λίγες σταγόνες στις άκρες των μαλλιών σου – ποτέ στην ρίζα – τυλίγεις το κεφάλι με μια βαμβακερή πετσέτα και πέφτεις για ύπνο. Το πρωί θα λουστείς καλά με σαμπουάν (2 – 3 φορές) και θα βάλεις την μαλακτική σου. Όχι, ότι είναι πλέον κι απαραίτητη μετά το δαφνέλαιο το οποίο έχει μαλακώσει απίστευτα τα μαλλιά σου.

Αφού δυναμώνει την τρίχα , βοηθάει παράλληλα και  στην αντιμετώπιση της τριχόπτωσης για άνδρες και γυναίκες. Μόνο με 1.50 ευρώ θα προμηθευτείς από το φαρμακείο το μπουκαλάκι των 120 ml.

Τελειώνεις μια για πάντα με τα κουρασμένα  και θαμπά μαλλιά από τις βαφές και αποκτάς την λάμψη που πάντα ήθελες…

Τα λέω και τα ξαναλέω, μπας και πάρω την απόφαση κι εγώ  και το κάνω….