Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από δύο κατακόκκινα χείλη σε ένα σχεδόν αμακιγιάριστο πρόσωπο. Άντε λίγη μάσκαρα θα την βάλεις για να δώσεις βάθος και στο βλέμμα. Τα χείλη όμως θα γράψουν όλη την ιστορία..

Το natural μακιγιάζ με έμφαση μόνο στα ροδοκόκκινο στόμα είναι, αν μη τι άλλο, φαντασίωση κάθε άνδρα. Πλούσια καλοσχηματισμένα χείλη με αποχρώσεις του κόκκινου κραγιόν θα μαγνητίσουν κάθε βλέμμα.

Επέλεξε ένα καλό μολύβι χειλιών, το οποίο σε παρακαλώ να είναι στην ίδια ακριβώς απόχρωση με το κραγιόν σου και ξεκίνα πρώτα από το περίγραμμα των χειλιών σου. Αν τα χείλη σου είναι στενά θα δώσεις έμφαση στα άνω χείλη να μεγαλώσεις το σχήμα τους. Στη συνέχεια μπορείς να γεμίσεις τα χείλη και με το ίδιο το μολύβι και να ταμπονάρεις με λίγη πούδρα.

Η άλλη λύση είναι να βάλεις το κραγιόν σου, να φιλήσεις σε ένα χαρτομάντηλο για να φύγει το προιόν που περισσεύει και να περάσεις αν θες κι ένα lip gloss για μεγαλύτερη λάμψη στο σημείο.

Όπως και να ΄χει,  το χρώμα που θα επιλέξεις θα είναι σκούρο βαθύ κόκκινο για να πρωταγωνιστεί και να κυριαρχεί πάνω στο πρόσωπο σου.

Εννοείται ότι έχει προηγηθεί μια καλή βάση make up , η πούδρα σου κι ένα ροδακινί ρουζ.

Θέλει λέει, να έχεις  πορσελάνινο πρόσωπο έτοιμο να υποδεχτεί το πορφυρό κραγιόν σου….