Τα κουρασμένα μάτια δεν τα θέλει σίγουρα κανείς μας. Οι λίγες ώρες ύπνου, τις περισσότερες φορές είναι και η βασική αιτία που θα δεις τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια σου, να εμφανίζονται. Κι εκεί είναι που ξεκινάει το δικό σου δίλημμα… «πάλι concealer όλη μέρα θα φοράω; » θα αναρωτηθείς.

Η λύση είναι απλή και βρίσκεται στην κουζίνα σου. Καθάρισε μια πατάτα , κόψε σε λεπτές ροδέλες και άπλωσε  για μισή ώρα πάνω στα μάτια. Μπορείς επίσης αν θες να τρίψεις  την πατάτα στον τρίφτη και να βάλεις το μείγμα  σε μια γάζα . Θα ακουμπήσεις την γάζα ψηλά στα μάγουλα , κοντά στα μάτια και θα την αφήσεις επίσης πάλι για μισή ώρα. Θα ξεπλύνεις την περιοχή με χαμομήλι ή νερό.

Το αποτέλεσμα, πίστεψε με θα σε ανταμείψει. Μια πανεύκολη σπιτική μάσκα που θα σου λύσει οριστικά το πρόβλημα των μαύρων κύκλων. Βέβαια η επανάληψη είναι πάντα ο καλύτερος σύμμαχος σε όλες αυτές τις προσπάθειες που κάνεις μόνη σου στο σπίτι. Πέρα από όλα αυτά, το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις είναι αλλάξεις το ωράριο του ύπνου σου και να συμπληρώνεις ένα γεμάτο 8ωρο στην αγκαλιά του Μορφέα…